Drivhuse er gode til at dyrke grøntsager i

lavet en autolakering
Få ordnet din skade med det samme med autolakering
December 19, 2018
gardin bus har på lager
gardin bus har diverse gardiner til din bolig
February 13, 2019
Show all

Drivhuse er gode til at dyrke grøntsager i

da køber et drivhus

At vælge hvilket drivhus der er rigtigt for dig, kan være en skræmmende opgave, da køber et drivhus er en investering, der kræver noget forskning. For at hjælpe med at indsnævre valgene blandt de mange drivhuse til salg i dag, kan du vælge mellem disse generelle typer drivhuse baseret på dine havebehov.

Kolde rammer

Disse “mini-drivhuse” er designet til at blive sat direkte på en have seng til direkte frø spiring og for at hærde transplantater. Kolde rammer anvendes primært i det tidlige forår for at få kimplanter til at spire og tage rod, hvor de ellers ville gå tabt på grund af frost og kold forårregn. Kolde rammer kan flyttes til forskellige senge for at følge forårets planteskema. Besøg Eartheasy’s onlinebutik for at se et bredt udvalg af kolde rammer.

Disse små og mellemstore drivhuse er meget populære for formeringsfrø og starterplanter, der bliver transplanteret udendørs til havens senge. Starter eller hobby drivhus dobler også som en pottehal, hvor havenes forsyninger kan holdes under dækning, transplantationer kan repotted, og høstede afgrøder kan bringes ind for at helbrede og behandles til vinteropbevaring. Disse drivhuse har ofte klare eller halvdiffuserede belægninger, da direkte lyset favoriserer frøudbredelse. Klik her for at se vores udvalg af starterhuse.

Hvad skal du ellers vælge af drivhuse til din

Drivus til grøntsager

Disse er større drivhuse, ofte med justerbare hylder, til dyrkning af afgrøder på fuld sigt indendørs under husly. Diffusere de eller halv diffuserede belægninger er fælles for disse større drivhuse. Disse er drivhuse til alle formål, der er gode til formeringsfrø, gode til indendørs dyrkning af afgrøder, og rummelige nok til at hærde høstede afgrøder og forberede dem til opbevaring. Klik her for at se vores grove drivhuse.

En anden måde at differentiere typerne af drivhuse er ved temperaturniveau. Uanset hvilken type drivhus du køber, har du valget mellem tre grundlæggende måder at nærme væksthuse på: varmt, varmt og køligt.

Eller ‘varmt hus’, disse drivhuse har en stabil temperatur i intervallet 65 – 70 grader eller højere. Dette temperaturområde bruges til at dyrke eksotiske og tropiske planter. Varmeapparater og vækstlys er normalt nødvendige for at opretholde dette niveau af varme.

Varmt drivhus

Varmt drivhus har en stabil temperatur i området fra 50 til 55 grader. I dette temperaturområde kan du dyrke planter, som du vil vokse i din udendørs blomster- eller grøntsagshave. Det kan være nødvendigt at bruge vækstlys eller varmelys til at opfylde opvarmningsbehovet i vinternat månederne.

Køligt drivhus

Eller ‘frostfrit’ drivhus har disse drivhuse en stabil temperatur i området 40-45 grader. Dette er et ideelt temperaturområde for et “planteskole” drivhus, hvor du vil spire frø og øge dine egne starterplanter og grøntsager til sommermånederne. Du bruger generelt ikke vækstlys eller varmelys i dette miljø.

Comments are closed.