Trapper er ikke nødvendigvis svære at bygge

gardin bus har på lager
gardin bus har diverse gardiner til din bolig
February 13, 2019
vælge gardiner i randers
Gardiner i Randers passer skal passe til din stil
March 12, 2019
Show all

Trapper er ikke nødvendigvis svære at bygge

Bygning af trapper

Bygning af trapper behøver ikke at være svært, men det kræver præcision og opmærksomhed på detaljer. Uanset om dit behov er for en kort flyvning af funktionelle trin til et dæk eller veranda eller en indvendig trappe, der fører til en hems eller mezzanin, gælder de samme grundlæggende principper.

Tag specifikke mål

Mål flyets højde fra første sal til det færdige gulvniveau i anden historie. Til udendørs trin måles afstanden fra verandaen eller dækket til jorden.

Mål længden af ​​flyvningen. For at gøre det skal du være fortrolig med stigningshøjde og slidbane længde.

Stigrør højde = 4 “til 7,75”

Slidlængde = minimum 10 “til 11,25”

Overvej tappenes bredde, normalt mindst 36 “for interiører. Find ud af om der skal kræves et rækværk.

Håndlister er kun nødvendige på den ene side af en boligtrappe.

Til udvendige trapper kræves der ofte rækværk, når der er fire eller flere trin. Der er dog undtagelser, så kontakt dit lokale myndighedskontor for detaljer.

Trappernes mål skal være præcise

Der er også nogle begrænsende faktorer: Sikkerhedsbehov og byggekoder adresserer risers og slidbaner i detaljer og effektivt forbyder de stejle, smalle trapper, der er fælles i historiske hjem. Stigerørens højde skal generelt være mindst 4 “og højst 7-3 / 4”, mens dybden på slidbanen fra bagtil til venstre skal være mindst 10 “plus en” næse “på forkanten af mellem 1 “og 1-1 / 4”.

Stigrør højden må kun variere med 3/8 tommer fra et trin til et andet, og tråde dybden skal være konsistent, så næsten lige som muligt. Koder angiver også trappebredde, hovedhøjde, rækværk, banister og landinger. Den Internationale Beboelseskode giver mulighed for åbne stigninger eller “gennemse” trin kun, hvis åbningerne “ikke tillader passage af en 102 mm kugle med 4”.

Kontroller altid lokale krav, før du starter, fordi nogle jurisdiktioner har vedtaget forskellige kodebestemmelser med forskellige krav.

Trapper i ældre hjem var ofte stejle og smalle; De var vanskelige at klatre og fik flyttet møbler ovenpå endnu vanskeligere. Mange mennesker finder kode-kompatible 7-3 / 4 tommer trin vanskelige. Ældre folk, små børn og kæledyr alle sætter pris på trapper, der måler mindst 12 “fra forsiden til bagsiden. Med en 1-tommers bullnose kan den faktiske dybde være en generøs 13 “eller 14”. En stigning på mellem 6 “og 6-1 / 12” er både funktionel og komfortabel til en indvendig trappe, men kræver også mere vandret kørsel, hvilket svarer til mere firkantede optagelser.

Trappernes grundlag skal være robuste

Bygningsgrundlag: Lignende for alle trapper

Medmindre din trappe hældes beton, er det første behov for et robust støttesystem. Træ “stringers” med udskæringer, der ligner en savklinge, er de mest almindelige. De er sikkert boltet til bundfladen såvel som øverste etage eller dækniveau, der danner trappens to yderkanter og er normalt konstrueret af 2×12 tømmer.

Træstiger er fastgjort til strengenes lodrette overflader, og så slides træderne sikkert til hvert vandret niveau og danner det, der ser ud til at være en trængt kasse.

Hvis trappen ikke er helt lukket, erstatter nogle gange lige kantstøtter savkæden, og de vandrette slidbaner er boltet til de bærende kanter eller fastgjort af slidsede metalstik til et moderne industrielt udseende.

For det andet kun at måle, er opmærksomhed på detaljer et vigtigt krav til trappeopbygning. Afslut materialer påvirker målingerne: Flisens tykkelse og indstillingsmaterialer, trægulve eller tæppe og pude skal overvejes, når man planlægger trappen. At have overfladematerialerne på stedet, før de begynder at bygge, er kloge. Vi har flere trapper her

Comments are closed.